Hypotheekadvisering

 

Een financiering voor een woning sluit je niet dagelijks, maar vaak slechts een of meerdere keren in je leven. Tevens is het voor de meesten ook de grootste financiële verplichting die men aangaat. Helaas is op het moment dat u over een dergelijke belangrijke beslissing moet nadenken uw interesse veel meer gericht op dat mooie huis of appartement dat u gaat aankopen of wellicht bent u zelfs al met de inrichting bezig.

De meesten gaan op zoek naar een adviseur waarvan men denkt dat deze snel duidelijkheid kan geven of de aankoop mogelijk is en liefst tegen de laagst mogelijke rente.

Is dit dan ook de beste hypotheek en is er rekening gehouden met uw wensen voor nu en in de toekomst?

Ook als u gaat verbouwen of iets wilt aankopen waarvoor u de overwaarde op uw woning wil benutten is de hypotheek niet voor u wat de meeste aandacht vraagt.

Inmiddels zijn de mogelijkheden voor wat betreft hypotheekvorm niet meer zo uitgebreid. Dus wat betreft kunt u zeggen “wat kan er fout gaan?”

Echter in tegenstelling tot hetgeen u zou verwachten is het adviseren van een passende hypotheek, door de zich opstapelende wijzigingen in fiscale wetgeving en de juridische aspecten die hierbij naar voren komen, geen sinecure.

Een hypotheekadvies is in wezen een onderdeel van financiële planning en hierbij worden alle aspecten bekeken die van invloed kunnen zijn voor de situatie van u en uw gezin voor nu maar ook in de toekomst.

Financiële planning is de oplossing voor de puzzel van uw financiële zaken.

Kortom als u toch bereid bent advies in te winnen omtrent de mogelijkheden van een hypotheek laat u dan goed en belangrijker nog, volledig adviseren.

Of u nu voor het eerst een woning koopt, een andere woning wenst aan te kopen, of u uw hypotheek eens tegen het licht aan wil houden dan wil ik graag met u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zowel voor diegene die in loondienst werkzaam is als ook de ondernemer (starter) kan ik een passend en fiscaal optimaal hypotheekadvies opstellen waarbij u tevens niet te veel aan maandlasten gaat betalen.

Interesse? Neem contact met mij op.